Στροφή 180 μοιρών φαίνεται ότι κάνει ο Ερυθρός Αστέρας όσον αφορά στην απόκτηση του Φεντερίκο Μακέντα, σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα.

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «mozzartsport» αναφέρει ότι η ομάδα του Βελιγραδίου αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Ιταλό στράικερ, τονίζοντας μάλιστα ότι ο σύλλογος θα πορευτεί με τους επιθετικούς που ήδη διαθέτει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Αστέρας εγκαταλείπει την υπόθεση Μακέντα και κάθε άλλο επιθετικό! Ο Ερυθρός Αστέρας δε θα αποκτήσει τον Φεντερίκο Μακέντα ή κάποιον άλλο επιθετικό, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από πηγές της ομάδας.

Μόλις δύο μέρες μετά από την δήλωση του προπονητή, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, πως η ομάδα προσπαθεί να πάρει τον Ιταλό. Ωστόσο προφανώς κάτι άλλαξε μέσα σε αυτές τις 48 ώρες και από το κλαμπ τώρα υπενθυμίζουν πως ο Στάνκοβιτς διαθέτει 4 επιθετικούς, ενώ ο Μπεν και ο Βουκάνοβιτς μπορούν να παίξουν στην κορυφή αν χρειαστεί.

Επισημαίνεται επίσης πως ο Μποάκι και ο Πάνκοφ είναι στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία τους, αλλά βρίσκονται σε δεύτερο πλάνο για τον Στάνκοβιτς μέχρι να έρθουν σε καλό επίπεδο», ανέφερε το ρεπορτάζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια επισημαίνεται στο σχετικό δημοσίευμα: «Επίσης από τον Αστέρα τονίζουν πως ήδη διαθέτουν έξι ξένους, τη στιγμή που στο Πρωτάθλημα μόνο τέσσερις μπορούν να είναι στο γήπεδο την ίδια στιγμή.

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα διότι είναι οικονομική πολυτέλεια που ο Αστέρας δεν μπορεί να αντέξει. Δηλαδή να φέρει κι άλλους ξένους ενώ κάποιοι απ’ αυτούς που διαθέτει δεν υπολογίζονται (Ματέο Γκαρσία). Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν δελεαστικές προτάσεις για πώληση παίκτη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης