Μπόλονι: «Πολεμούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να βγούμε στην Ευρώπη»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021, 19:32
Μπόλονι: «Πολεμούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να βγούμε στην Ευρώπη»

Στον Νο1 εφετινό στόχο του Παναθηναϊκού, την επιστροφή του στα Κύπελλα Ευρώπης μετά από μία τετραετία, επικεντρώθηκε ο Λάζλο Μπόλονι στην εβδομαδιαία συνέντευξή του στη Nova, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» πρέπει να βρουν τόσο στο κυριακάτικο (28/02, 19:30, Novasports 1) ντέρμπι με την ΑΕΚ, όσο και στα επόμενα ματς, τους τρόπους για να ξεπεράσουν και τις απουσίες απ’ τους ουκ ολίγους τραυματισμούς.

«Πρόκειται για ένα ντέρμπι. Προσπαθήσαμε να δούμε και να αναλύσουμε τον προηγούμενο αγώνα που χάσαμε με τον Παναιτωλικό με 1-0 και αμέσως μετά προσπαθήσαμε να ανακτήσουμε και να ξαναβρούμε τον ρυθμό μας και τη δυναμική μας στη διάρκειά των προπονήσεών μας, ώστε για να είμαστε έτοιμοι».

Αναλυτικά ο 68χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι:

-Για τις ιδιαιτερότητες που έχει ένα παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ:

«Ξέρετε όταν οι δύο μεγάλες ομάδες της Αθήνας βρίσκονται αντιμέτωπες, οι υπόλοιποι, οι τρίτοι μας κοιτάζουν από... μακριά. Αντιλαμβάνεστε πως υπάρχουν σημαντικά συναισθήματα που ξυπνούν μέσα μας. Με προβληματίζουν αρκετά κάποια αρκετά σημαντικά θέματα υγείας.

Ξέρω όμως πως κι άλλες ομάδες αντιμετωπίζουν τα ίδια θέματα, όμως κοιτάω αυτό που συμβαίνει στο δικό μου σύνολο. Μην ξεχνάμε πως μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ έχουμε κι άλλα σημαντικά ματς. Έτσι συζητάμε ώστε να βρούμε τον κατάλληλο συνδυασμό εν όψει και της συνέχειας».

-Για το τι πρέπει να προσέξει περισσότερο ο Παναθηναϊκός:

«Όταν παίζεις ένα παιχνίδι όπως αυτό, πρέπει να λάβεις υπόψιν σου πολλά πράγματα που μπορούν να το κρίνουν. Τόσο αμυντικά, αλλά και επιθετικά. Όμως ένας παράγοντας είναι αυτός των κινήτρων και της θέλησης να φτάσουμε στο αποτέλεσμα.

Γνωρίζουμε ότι η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και μια καλή ομάδα. Μην ξεχνάμε πως έλαβε μέρος στα ευρωπαϊκά Κύπελλα κι εμείς από την πλευρά μας πολεμούμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να πετύχουμε κάτι αντίστοιχο, το να βγούμε στην Ευρώπη».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021, 19:34