Στα προβλήματα απουσιών που είχε κι εξακολουθεί να έχει ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Λάζλο Μπόλονι στην καθιερωμένη, εβδομαδιαία (πριν από τα παιχνίδια) συνέντευξή του στη NOVA, ενόψει του κυριακάτικου (04/04, 15:00) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Ο 68χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στην επιστροφή του Μαουρίσιο Σιλβέιρα, τον οποίο θέλει να «τεστάρει» και το Σάββατο (03/04) για να δει τον βαθμό ετοιμότητάς του, ενώ τόνισε πως το συγκεκριμένο ματς δεν θα έχει σχέση με το αντίστοιχο ανάμεσα στις δύο ομάδες, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός στο συνδρομητικό κανάλι:

-Για το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα του:

«Ξέρετε ότι είχαμε μια περίοδο αρκετά εύθραυστη με τραυματισμούς παικτών. Κάποιοι πέρασαν, κάποιοι άλλοι όχι ακόμα. Αλλά ζούμε με αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Για το πόσο σημαντικό είναι που έχει στη διάθεσή του τον Μαουρίσιο:

«Ανάμεσα σε όλους τους παίκτες που είχαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα, ο Μαουρίσιο είναι αυτός που πήγε καλύτερα η αποθεραπεία του. Όμως θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα 24 ώρες για να δούμε πραγματικά την ετοιμότητά του».

-Για το αν αποτελεί «οδηγό» για το ματς, η πρόσφατη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ:

«Οι εικόνες μιας προηγούμενης επιτυχίας παίζουν πάντα σημαντικό ρόλο. Αλλά κανένας αγώνας δεν μοιάζει με τον προηγούμενο ή τον επόμενο. Θα χρησιμοποιήσουμε το ίδιο πνεύμα, τόσο από πλευράς φυσικής κατάστασης, όσο και στην τακτική. Πληγώσαμε ήδη μια φορά τον εγωισμό του ΠΑΟΚ κι αυτό του δίνει ένα κίνητρο για τη ρεβάνς. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να είμαστε χαρούμενοι και μετά από αυτό το παιχνίδι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης