Στο λάθος που έκανε η ομάδα του στο γκολ της ισοφάρισης της ΑΕΚ από τον Λιβάι Γκαρσία, στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Λάζλο Μπόλονι, στις δηλώσεις του μετά το αθηναϊκό ντέρμπι της Κυριακής (28/02).

«Δεν είδαμε ένα μεγάλο ντέρμπι. Δεν είδαμε ένα θεαματικό παιχνίδι. Θέλαμε να κρατήσουμε ισορροπία σχετικά με την τακτική μας. Πάνω κάτω τα καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο. Θα θέλαμε να έχουμε περισσότερη παρουσία στην κατοχή και επιθετικά, ιδιαίτερα στο τέλος του β’ ημιχρόνου. Έχω την εντύπωση ότι στο πρώτο μέρος ήμασταν κάτω από τις δυνατότητές μας. Ενδεχομένως να αισθανθήκαμε μικρή υπεροχή από πλευράς ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαι ικανοποιημένος από αυτά που πετύχαμε στο δεύτερο μέρος. Καταφέραμε να πάμε το παιχνίδι όπως εμείς επιθυμούσαμε. Από την στιγμή που πετύχαμε το γκολ δεν ήμασταν πολύ πιεζόμενοι, η μπάλα παίχτηκε από την πλάγια γραμμή. Αν για κάτι λυπάμαι είναι το γκολ που δεχθήκαμε…

Πριν από την ισορροπία που “έσπασε”, είχαμε την μπάλα στα πόδια μας δύο φορές. Ουσιαστικά, στο γκολ είχαμε τη δυνατότητα να στείλουμε την μπάλα στις… κερκίδες, αλλά παίρνει την μπάλα στα πόδια ο αντίπαλος και βάζει το γκολ».

Πρόσθεσε για τη συνέχεια: «Δυστυχώς εμείς είμαστε αυτοί που έρχονται από πίσω. Αν αναλογιστεί κανείς ότι κάποια στιγμή βρεθήκαμε στην 13η θέση και σήμερα παίζουμε να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται, υπάρχει μεγάλη προσπάθεια πίσω από αυτή την πορεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βεβαίως καταλαβαίνετε ότι υπήρχαν αγώνες που δεν τα καταφέραμε. Όλα αυτά αποτελούν μία πορεία, ώστε από χαμηλά να φτάσουμε ψηλότερα. Ελπίζω με την επιστροφή Σανκαρέ και του Σένκεφελντ, με τον Νιάς που θα παίζει πιο μπροστά, να εξελιχθούμε και να πάμε πιο μπροστά…».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης