Χαρούμενος για την άνετη επικράτηση (3-0) του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ ήταν ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος έκανε λόγο για μία νίκη διπλής αξίας, καθώς, όπως τόνισε, η ομάδα του αγωνίστηκε με ελλείψεις απέναντι στον «δικέφαλο» του Βορρά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» στην κάμερα της Νοva:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Είναι μία νίκη διπλής αξίας. Κατ’αρχάς γιατί παίξαμε με σημαντικές ελλείψεις και διότι ήταν σημαντικό τρίποντο για την συνέχεια. Επίσης μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα νικήσαμε ξανά τον ίδιο αντίπαλο. Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος και συγχαίρω όλους τους παίκτες μου».

Για το αν η σημερινή εικόνα είναι αυτή που θέλει να βλέπει σε κάθε αγώνα: «Είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας. Από τη στιγμή που μπορέσαμε να ελέγξουμε το κέντρο και κυριαρχήσαμε στη μεσαία γραμμή, μπορέσαμε να κάνουμε καλές επιθέσεις. Από εκεί και πέρα, το βασικό είναι να οργανωθούμε και να αναπτυχθούμε πιο γρήγορα. Αυτό μας έδωσε τη νίκη».

Για το πόσο κοντά βρίσκεται το ευρωπαϊκό εισιτήριο: «Αυτό που κοιτάμε είναι να προετοιμαζόμαστε και να παίζουμε καλά. Θέλουμε να τα πάμε εξίσου καλά και στον επόμενο αγώνα. Δεν θέλω να απαντήσω εγώ σε αυτό θέμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης