Ικανοποιημενος από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τους Ηπειρώτες ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος μεταξύ άλλων στάθηκε στην επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο, ενώ εξήγησε γιατί δεν έκανε νωρίτερα αλλαγές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ματς και την εμφάνιση του Παναθηναϊκού: «Το παιχνίδι μας γίνεται συμπαγές. Η αλήθεια είναι πως κερδίσαμε τα τρία τελευταία παιχνίδια και στη Γαλλία λέμε δεν υπάρχουν ποτέ τέσσερις χωρίς τρεις, όμως θεωρώ πως σε αυτούς τους αγώνες που παίζουμε έχουμε δύο βασικά μειονεκτήματα. Το πρώτο είναι η κατάσταση της υγείας κάποιων από τους παίκτες μας και η επιθετική πραγματικότητα διότι όταν σε τέτοιου είδους αγώνες χάνεις ευκαιρίες στο μισό μέτρο, χάνεις το τετ α τετ απέναντι στον τερματοφύλακα, πρέπει να είμαστε ικανοί να παίξουμε με ηρεμία και θα το χρειαστούμε αυτό ώστε η ομάδα να παραμένει ήρεμη».

Για το μηδέν στην άμυνα: «Είναι σημαντικό αυτό που είπατε, δεν δεχόμαστε πολλά τέρματα και χτυπάω ξύλο. Σε άλλες περιπτώσεις δεχτήκαμε τέρματα στα τελευταία λεπτά. Και πιστεύω πως μετά από έναν αγώνα όπως αυτός και την επιστροφή μας σε ένα μυθικό στάδιο πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι και να πούμε πως υπήρχαν στιγμές δύσκολες αλλά πήραμε μια σημαντική νίκη και λάβαμε και σημαντικές πληροφορίες τις οποίες σημειώσαμε και λάβαμε υπόψιν για να τις διορθώσουμε».

Για το αν θα ήθελε να διατηρηθεί η Λεωφόρος ως έδρα: «Από το στόμα σας και στου Θεού το αυτί. Μακάρι να είμαστε τυχεροί εδώ. Θυμάμαι πως είχα παίξει ως αντίπαλος με την Εθνική ομάδα και οι κερκίδες ήταν χαμηλότερες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ευκαιρία στους Εμμανουηλίδη, Σερπέζη και Ιωαννίδη: «Δεν μου αρέσει η λέξη τεστάρω σε έναν αγώνα πρωταθλήματος. Και το έκανα αυτό γιατί είδα ότι ο Τάσος είχε κάποια θέματα και έπρεπε να τον βγάλω. Θα επιθυμούσα να δώσω λίγο περισσότερο χρόνο στον Ιωαννίδη όμως φοβόμουν το αποτέλεσμα και για το ίδιο λόγω δεν έκανα αλλαγή τους Κουρμπέλη – Μαουρίσιο νωρίς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης