Σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι για το προσεχές παιχνίδι του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Άρη ο Λάζλο Μπόλονι ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του έχουν απόλυτη αίσθηση της ευθύνης που έχουν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι το «τριφύλλι» δουλεύει σκληρά για το ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών: «Αυτό πρέπει να το ρωτήσουμε στον Θεό… Δουλέψαμε καλά πάντως και κοιτάμε για το καλύτερο. Η ερώτηση σας έχει μεγάλο βάρος και εγώ δεν θέλω να παίζω με τις λέξεις».

Για το αν είναι έτοιμοι στο «τριφύλλι» για το ματς με τον Άρη: «Καταλαβαίνω την ερώτηση. Δύσκολη λέξη το “έτοιμοι”, ποτέ δεν θα είμαστε,  γιατί πάντα θέλουμε το καλύτερο. Θέλουμε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και αυτές οι ανεπάρκειες, μας οδηγούν στο να βελτιωνόμαστε. Η τελειότητα δεν θα έρθει ποτέ. Δουλεύουμε σκληρά και ξέρουμε πως θα παίξουμε κόντρα σε μια ομάδα που είναι δεύτερη για καιρό. Έχουμε αίσθηση της μεγάλης ευθύνης που έχουμε σε κάθε ματς».

Για τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του Άρη: «Θα μπορούσα να πως όχι δεν γνωρίζω τίποτα ή ναι ξέρω τα πάντα. Είναι μια ομάδα με καλή κινητικότητα με ευέλικτους παίκτες. Δεν είναι τυχαία στη δεύτερη θέση. Τον σεβόμαστε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε δυνατοί απέναντί του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης