Ικανοποιημένος από την συνολική εικόνα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ηρακλή, καθώς και από τη συνεργασία του με τον Σεμπάστιαν Λέτο εμφανίστηκε ο επιθετικός του των «πρασίνων», Μάρκους Μπεργκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνδρομητική τηλεόραση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την αναμέτρηση: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την εμφάνιση. Είχαμε ένα καλό παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, είχαμε ευκαιρίες και δεν σταθήκαμε μόνο στις στημένες φάσεις. Όλη η ομάδα έτρεξε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Για τη συνεργασία του με τον Σεμπάστιαν Λέτο: «Έχω πει πως είναι καλύτερα να παίζω με δύο επιθετικούς, αν και αυτό δεν μπορείς να το έχεις πάντα. Έχουμε και καλούς παίκτες στο κέντρο που βοηθάνε. Ο Λέτο με βοηθάει πολύ. Είναι εξαιρετικός παίκτης και πάντα βρίσκεται στην κατάλληλη θέση. Ανταλλάσσουμε πολλές μπαλιές και είναι πανταχού παρών και αυτό με ευχαριστεί. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε έτσι».

Για το χαμένο πέναλτι: «Δεν ξέρω, σήμερα όντως έτυχε και έπαιξα το… ένα-δύο με τον τερματοφύλακα. Ο προπονητής μου ζητάει να εκτελώ τα πέναλτι και στην προπόνηση τα καταφέρνω. Στον αγώνα ήμουν άτυχος, αλλά η μπάλα ξαναήρθε στα πόδια μου και κατάφερα να σκοράρω. Κάθε φορά που μου το ζητάει ο προπονητής θα το κάνω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης