Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο την Κυριακή για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης και σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο πρότζεκτ του Βοτανικού.

«Είμαι Παναθηναϊκός, θέλω να γίνει το γήπεδο. Έχουμε μια καλή συνεργασία με τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος έχει φάει κοροϊδία τόσα χρόνια με το γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν θα υπάρχει κάτι οριστικό, τότε θα μιλήσουμε και θα έχουμε τις ανακοινώσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης.

Υπενθυμίζεται ότι στο εν λόγω παιχνίδι οι πράσινοι φιλοξενούν 100 παιδιά μεταναστών και προσφύγων, από τα κέντρα φιλοξενίας του Δήμου Αθηναίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με αυτήν την αξιέπαινη κίνηση επισήμανε: «Ο Παναθηναϊκός και ο Δήμος Αθηναίων ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα προσφυγόπουλα, που έχουν περάσει από χίλιες κακουχίες και βρήκαν καταφύγιο στη χώρα μας. Η πραγματικότητα είναι ότι οι Έλληνες δείχνουμε συμπόνια κι ανθρωπισμό έμπρακτα κι εγώ το κρατάω αυτό, για το σήμερα και το αύριο».

Ερωτηθείς δε για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού ΑΟ στον στολισμό της Αθήνας ο κ. Μπακογιάννης ανέφερε:

«Είπαμε το εξής, ότι είναι δημόσιο δεν είναι αναγκαστικά δημοτικό. Θέλουμε όσοι νοιάζονται και αγαπάνε την πόλη να έρθουν και να κάνουμε μια συμμαχία.

Τώρα με τα φώτα, είπαμε να γίνει αυτό. Είχαμε να ανανεώσουμε τον στολισμό από το 2002 και πολλά κομμάτια της πόλης ήταν σκοτεινά. Έτσι, αποφασίσαμε με 19 εταιρίες και την ομάδα της πόλης, που είναι ο Παναθηναϊκός, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να γίνει η πόλη μας πιο φωτεινή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης