Η αποστολή του Παναθηναϊκού «πέταξε» με προορισμό το Βέλγιο για την αναμέτρηση του γ΄ προκριματικού του Champions League με την Σταντάρ Λιέγης.

Λίγο μετά τις 7.30 το πρωί έφτασε η αποστολή του Παναθηναϊκού στο «Ελ. Βενιζέλος». Μέσα στο αεροδρόμιο περίμεναν οι Νίκος Νταμπίζας και Δημήτρης Σαραβάκος που είχαν φτάσει νωρίτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο πριν από την αναχώρηση ο Μέντες δήλωσε:

«Δουλέψαμε αρκετά καλά την περυσινή σεζόν για να βρισκόμαστε πριν από αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Είναι μια πρόκληση αυτά τα παιχνίδια για μας. Είναι καλό που είμαστε ίδια ομάδα με πέρυσι και θα δώσουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση. Πρέπει να έχουμε αυτοσυγκέντρωση και μαχητικό πνεύμα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Το αεροπλάνο φεύγει στις 8.30 και έπειτα από τρεις ώρες θα προσγειωθεί στις Βρυξέλλες. Από εκεί η αποστολή του Παναθηναϊκού θα μεταβεί οδικώς στην Λιέγη. Ο Γιάννης Αλαφούζος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατάφερε να ταξιδέψει με την αποστολή και αναμένεται σήμερα το απόγευμα στη Λιέγη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ρισβάνης και Μπούρμπος.

Δείτε το βίντεο από την αναχώρηση:

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης