Πανέτοιμος για τον σαββατιάτικο (14/12, 19.30) εντός έδρας αγώνα του με τη Λαμία, όπου θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες, είναι πλέον ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν με μία προπόνηση την προετοιμασία τους, εν όψει του παιχνιδιού με την ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία είναι αρκετά φορμαρισμένη και έχει πετύχει σημαντικές νίκες, βελτιώνοντας έτσι αισθητά τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ευχάριστο για τον Γιώργο Δώνη είναι ότι την Παρασκευή ο Γκίας Ζαχίντ έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση κι ως εκ τούτου ο προπονητής του «τριφυλλιού» τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του αγώνα με τη Λαμία

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Χατζηθεοδωρίδη, Αποστολάκη, Μαυρομμάτης, Νούνες, Πούγγουρα, Βαγιαννίδη, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνη, Μπεκ, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Μακέντα, Περέα, Σέχου, Καμπετσή.

Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Δώνης, ο Μολό που δεν υπολογίζεται, αλλά και ο Κολοβός που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Εκτός είναι, επίσης, οι τραυματίες Αλεξανδρόπουλος, Κότσαρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης