Έτοιμος για την πρεμιέρα της Super League 1 είναι ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία τους εν όψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης (24/8, 19:00) με τη Λαμία, που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και θα ανοίξει την αυλαία της σεζόν 2019-20 στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος του προγράμματος ο προπονητής του «τριφυλλιού», Γιώργος Δώνης, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του για το ματς της πρεμιέρας.

Από αυτήν αποκλείστηκαν οι νεοαποκτηθέντες Μπεκ και Κόναν, καθώς ο πρώτος είναι ανέτοιμος, ενώ ο δεύτερος δεν προτιμήθηκε από τον τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Αντίθετα, στις επιλογές του Γιώργου Δώνη βρίσκονται οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης και Χρήστος Δώνης, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την «πράσινη» αποστολή συγκροτούν 20 παίκτες που είναι οι εξής: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μολό, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μακέντα, Βέργος, Καμπετσής.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης