Ο Ντάνι Πογιάτος θα είναι όπως όλα δείχνουν ο αντικαταστάτης του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με την «Marca» να επισημαίνει ότι το «φλερτ» των δύο πλευρών θα καταλήξει σε… γάμο, τονίζοντας παράλληλα ότι η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ήδη στη διαδικασία εξεύρεσης του διαδόχου του στην U-19 του συλλόγου, στην οποία ήταν προπονητής.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας αναφέρει ότι «ο Πογιάτος θα ανακοινωθεί σύντομα ως προπονητής του Παναθηναϊκού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «Marca» στο σχετικό ρεπορτάζ της θεωρεί σίγουρη και την αποχώρηση του Μανόλο Ντίαζ από τις ακαδημίες της «βασίλισσας», χωρίς ωστόσο να συνδέει αυτήν με το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον 46χρονο προπονητή στο «τριφύλλι».

Στο δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας ο Μανόλο Ντίαζ χαρακτηρίζεται ως ο άνθρωπος-κλειδί για την εξέλιξη όλων των νεαρών παικτών της Ρεάλ αλλά και των προπονητών στην Ακαδημία της «βασίλισσας».

«Η δουλειά του βοήθησε προπονητές όπως ο Σαντιάγκο Σολάρι, ο Γκούτι, ο Αλβαρο Μπενίτο, ο Τσάβι Αλόνσο, ο Ραούλ, ακόμη και τον Ρομπέρτο Κάρλος που είναι στο σταφ της Καστίγια» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης