Ο Ρόμπιν Λουντ δεν έχει ξεχάσει τον Παναθηναϊκό και αποκάλυψε πως οι «πράσινοι» είναι πάντα στην καρδιά του. Διαβάστε όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova ο νυν μέσος της Χιχόν:

-Ρόμπιν, έχετε ένα παιχνίδι στο οποίο γνωρίζετε ότι με έναν πόντο ανεβαίνετε στην επόμενη κατηγορία του Nations League και θα έχετε και μια δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση στο EURO 2020. Πώς περιμένεις το παιχνίδι απέναντι στη δεύτερη πατρίδα σου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σίγουρα πρόκειται να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω ότι η Ελλάδα θα μας πιέσει πολύ από την αρχή, αλλά έχω την πεποίθηση ότι εμείς θα το διαχειριστούμε σωστά».

-Πιστεύεις ότι θα δούμε μια νέα Εθνική Ελλάδος με νέο προπονητή τον κύριο Αναστασιάδη αντί του κύριου Σκίμπε;

«Σίγουρα, νομίζω αυτό συμβαίνει πάντα, όταν αλλάζει προπονητής, κάτι διαφορετικό γίνεται, θα το δούμε».

-Θα δεις και κάποιους παλιούς φίλους, όπως ο Ζέκα, έχετε μιλήσει;

«Μετά το πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ ωραίο που μίλησα με τους παλιόφιλους μου, τον Ζέκα, τον Κουρμπέλη και τον Κολοβέτσιο, παρά το αποτέλεσμα που είχε έρθει, και ελπίζω να συνεχίσουμε να μιλάμε».

-Σου λείπουν; Σου λείπει ο Παναθηναϊκός τον τελευταίο χρόνο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ναι, φυσικά, μου λείπουν. Είναι πάντα στην καρδιά μου όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού. Μου λείπουν πολύ τα παιδιά, ο σύλλογος και οι φίλαθλοί μας και όλα γύρω από την ομάδα, αλλά είμαι χαρούμενος που θα δω μερικά παιδιά μετά το παιχνίδι».

-Παρακολουθείς τον Παναθηναϊκό και τα κατορθώματά τους στο εφετινό πρωτάθλημα;

«Ναι τους παρακολουθώ από κοντά και είμαι πραγματικά χαρούμενος που τα παιδιά τα πηγαίνουν πραγματικά καλά και εύχομαι ό,τι καλύτερο με ένα καλύτερο μέλλον».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης