Η Λαμία αναδεικνύεται σε «κακό δαίμονα» του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Ελλάδας.
Στις 21 Δεκεμβρίου 2017 η ομάδα της Φθιώτιδας είχε νικήσει στην έδρα της με 4-1 τους «πράσινους» και στη συνέχεια τους απέκλεισε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ενώ απόψε επιβλήθηκε στο ίδιο γήπεδο με 1-0 (52΄ πεν. Μπαράλες) του «τριφυλλιού», επίσης στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16», και πήρε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς, στις 22 Ιανουαρίου.

Η αναμέτρηση κρίθηκε από το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Πούγγουρας επί του Τομάς στο 51΄ και εκτέλεσε εύστοχα ένα λεπτό αργότερα ο Αργεντινός επιθετικός των γηπεδούχων.
Παρά το «φτωχό» σκορ, ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες που χάθηκαν μπροστά στις δύο εστίες, με τον νεαρό τερματοφύλακα Κατσίκα, που πήρε τη θέση του Μπαντή στο 60ό λεπτό (τραυματίστηκε), να αναδεικνύεται σε πρόσωπο της συνάντησης με τις σωτήριες επεμβάσεις του και τον Χατζηγιοβάνη σε «μοιραίο» για τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Στο 38΄ οι «πράσινοι» είχαν δοκάρι, όταν ο Χατζηγιοβάνης εκτέλεσε φάουλ και ο Κουρμπέλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη δεξιά δοκό Μπαντή, ενώ στη συνέχεια ο Πούγγουρας είδε τη «στρογγυλή θεά» να στρώνεται στα πόδια του, αλλά δεν κατάφερε να την προωθήσει στα δίχτυα της Λαμίας.

Κίτρινες: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μπαντής (60΄ Κατσίκας), Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Τόμας, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Επστάιν (67΄ Μπερτόλιο), Καραμάνος (76΄ Σκόνδρας), Μπαράλες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Γιόχανσον (70΄ Μουνιέ), Ινσούα, Κουρμπέλης, Τζανδάρης (83΄ Δώνης), Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης (62΄ Εμμανουηλίδης), Βέργος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 
 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης