Την πρώτη του προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό πραγματοποιεί στο Τέχελεν της Ολλανδίας ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο μέσος του «τριφυλλιού» στάθηκε στα προβλήματα που περνάει η ομάδα, τονίζοντας ότι άπαντες θα καταφέρουν να αντεπεξέλθουν σ’ αυτά. Επίσης, εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει τουλάχιστον έναν τίτλο με τους «πράσινους» και ξεκαθάρισε πως ο τίτλος του ηγέτη δεν είναι κάτι που τον φοβίζει.

Η συνέντευξη που παραχώρησε στους ρεπόρτερ που καλύπτουν την προετοιμασία της ομάδας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον τραυματισμό του: «Έχω ένα πρόβλημα και σε συνεννόηση με το προπονητικό τιμ και τους γιατρούς της ομάδας είπαμε να μην το πιέσουμε, να μη ρισκάρουμε. Όμως, στο διάστημα που θα ακολουθήσει, σύντομα, ελπίζω θα είμαι και πάλι καλά».

Για την προετοιμασία: «Όλα κυλούν μια χαρά, όπως βλέπετε και εσείς στην προετοιμασία. Δουλεύουμε αρκετά όλοι οι παίκτες για να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση στην αρχή του πρωταθλήματος, αλλά να έχουμε και γενικότερα μια καλή χρονιά. Έχω έξι μήνες που μπήκα στην ομάδα, αλλά όσο περνάει ο καιρός, μαθαίνω καλύτερα τους συμπαίκτες μου και σε προσωπικό επίπεδο. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας, όλα πάνε καλά».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης