Το βραβείο του καλύτερου γκολ της 34ης αγωνιστικής παρέλαβε σήμερα από τα χέρια του Χουάν Ραμόν Ρότσα ο Βίκτορας Κλωναρίδης.

Ο 23χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού, o oποίος άνοιξε το σκορ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα με υπέροχο σουτ, τόνισε ότι από τα 3 γκολ που έχει πετύχει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, αυτό με τους Γιαννιώτες ήταν το πιο όμορφο, ενώ μεταξύ άλλων έδωσε το σύνθημα, ενόψει των πλέι οφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό γι΄ αυτό το βραβείο. Είμαι πραγματικά ευλογημένος, διότι σκόραρα μόλις τρία γκολ εφέτος, αλλά δύο από αυτά ψηφίστηκαν ως τα πιο όμορφα. Αυτό με τον ΠΑΣ νομίζω ότι ήταν το καλύτερο. Όταν στο ποδόσφαιρο περνάς κάποιον με αυτόν τον τρόπο και σκοράρεις, είναι ένα απίστευτο συναίσθημα για εμάς και τον κόσμο. Αισθάνθηκα πολύ καλά και είμαι πραγματικά χαρούμενος», είπε στις δηλώσεις του ο νεαρός παίκτης και συνέχισε:

«Πριν πάρεις τη μπάλα, βλέπεις ποιος είναι δίπλα σου και όταν τροφοδοτήθηκα, είδα τον χώρο και συνέβη, δίχως να το σκεφτώ. Αυτό ήταν το καλύτερο συναίσθημα μετά το γκολ, γιατί περίμενα να έρθει αυτή η μέρα πριν τελειώσει η σεζόν. Ήρθε αυτή η μέρα με ένα ιδιαίτερο γκολ για τον γιο μου που έρχεται. Αυτό με έκανε να αισθανθώ υπέροχα».

Αναφερόμενος στα πλέι οφ που ξεκινούν μεθαύριο επισήμανε: «Ξέρουμε ότι για όλες τις ομάδες, τα πλέι οφ είναι η δυσκολότερη περίοδος της σεζόν. Γνωρίζουμε ότι κάθε ομάδα που συμμετέχει είναι καλή και προπονούμαστε σκληρά, ώστε να είμαστε έτοιμοι και να αρχίσουμε σωστά τα πλέι οφ, με μία νίκη στη Τρίπολη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, νέος σκάουτερ του Παναθηναϊκού στη Λατινική Αμερική, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ήταν ένα προσωπικό γκολ, δύσκολο και όμορφο, γιατί μιλώντας ποδοσφαιρικά η “ποδιά” σε τέτοιο σημείο- και όταν τελειώνεις τη φάση με γκολ- είναι κάτι προσωπικό. Και είναι ακόμα καλύτερο όταν συνοδεύεται με νίκη». Για τα νέα του καθήκοντα στο σύλλογο τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε να έρθουν στον Παναθηναϊκό παίκτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν να ανέβει το επίπεδο του σωματείου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης