Ολοκληρώνεται απόψε η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός συνθέτουν το πρώτο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης και σήμερα θα αναδειχθεί και το δεύτερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είναι φυσικό όλα τα φώτα στρέφονται στη Λεωφόρο, όπου στις 19:30 (Cosmote Sport 1) ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης.

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση σαφέστατα τον έχει ο «δικέφαλος» του Βορρά, ο οποίος στο πρώτο παιχνίδι επικράτησε με 2-0, σκορ που θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί στο αποψινό ματς.

Πάντως ο ΠΑΟΚ έχει και τη ψυχολογία με το μέρος του, καθώς, μετά τη νίκη επί του «τριφυλλιού», στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, έστησε πάρτι την περασμένη Κυριακή στη Λεωφόρο, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα της Super League, συντρίβοντας με 3-0 την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα στις 17:30 (Cosmote Sport 2) η Λαμία φιλοξενεί στην έδρα της τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, στη ρεβάνς του πρώτου αγώνα στις Σέρρες, τον οποίο η ομάδα της Φθιώτιδας είχε κερδίσει με 2-1.

Όπως προαναφέραμε θέση στα ημιτελικά έκλεισαν από την Τετάρτη η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός.

Η Ένωση, μετά τη νίκη της με 3-0 επί των «λιονταριών» στην Opap Arena πέτυχε και δεύτερη νίκη απέναντι στην ομάδα του Δερμιτζάκη με 3-1 στις Σέρρες.

Aπό τη μεριά του ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα με 1-0 από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και σφράγισε κι αυτός το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης, καθώς στο πρώτο ματς είχε επικρατήσει των «κιτρινόμαυρων» με το ίδιο σκορ.

Το σημερινό πρόγραμμα:

    17:30 Λαμία-Απόλλων Παραλιμνίου (Cosmote Sport 2)

    19:30 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (Cosmote Sport 1)

 

Η πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα:

 

Ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης