Η κανονική περίοδος μόλις ολοκληρώθηκε με εύκολη νίκη επί του Βόλου (4-1) και ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τα πλέι οφ, στοχεύοντας στην 3η θέση, έχοντας μειώσει πλέον τη διαφορά από την ΑΕΚ στους 7 βαθμούς.

Την ίδια ώρα ωστόσο, ο σχεδιασμός των «πράσινων» για την επόμενη σεζόν είναι σε πλήρη εξέλιξη, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να έχουν ήδη ξεχωρίσει βασικούς στόχους σε συγκεκριμένες θέσεις και να «φλερτάρουν» έντονα με τη μεγάλη επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνιες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αργεντινός εξτρέμ, που πωλήθηκε τον Ιανουάριο του 2018 αντί 1 εκατ. ευρώ στην τουρκική Αλάνιασπορ (στις πιο δύσκολες, οικονομικά, ημέρες της «καταστροφικής» περιόδου 2017-18), αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι στο Μεξικό και τη Μορέλια Μονάρκας. Το συμβόλαιό του με τους Μεξικανούς ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνη και οι «πράσινοι» έκαναν ήδη μία πρώτη προσέγγιση, προσπαθώντας να δελεάσουν τον «Βίγια» για να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του «τριφυλλιού».

Ο Βιγιαφάνιες, που ουδέποτε έκρυψε το «δέσιμό» του και την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, δεν δείχνει αρνητικός στην προοπτική επιστροφής του στους «πράσινους», ωστόσο η υπόθεση συγκεντρώνει πάρα πολλές δυσκολίες κυρίως λόγω του οικονομικού.

Το κασέ του άλλωστε, έχει… εκτιναχθεί την τελευταία διετία στις 750.000 ευρώ (από 220.000 ευρώ που έπαιρνε στον Παναθηναϊκό) και οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», θα πρέπει να κάνουν υπέρβαση για να τον ντύσουν εκ νέου στα «πράσινα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη πλευρά ωστόσο, η πολύ δυνατή σχέση που έχει ο 29χρονος άσος με τον Παναθηναϊκό, αλλά και ο ξεκάθαρα ηγετικός ρόλος που του προσφέρεται στην ομάδα (με σαφώς καλύτερες οικονομικές συνθήκες και ασφαλέστερο «περιβάλλον), αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Το σημαντικό στην παρούσα φάση, είναι πως ο Παναθηναϊκός άνοιξε εκ νέου τον «δίαυλο» επικοινωνίας με τον Βιγιαφάνιες και θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητές του για να τον επαναφέρει στο δυναμικό του και να δυναμώσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ του, εν όψει της νέας χρονιάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης