Ο Παναθηναϊκός «πλήρωσε» τα πολλά αμυντικά κενά του, «πέφτοντας» με το τελικό 3-1 από την Ντεν Χάαγκ, στο τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους πριν επιστρέψει στην Αθήνα. Οι «πράσινοι» έβγαλαν ενέργεια στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και άνοιξαν στο 3ο λεπτό του αγώνα το σκορ με τον Χατζηθεοδωρίδη. Ωστόσο, Γκόουσενς (23΄), Χόουι (30΄) και Ζανγκ (86΄) βρήκαν τους διαδρόμους, ολοκληρώνοντας την ανατροπή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες, καθώς ο Άντονι Μουνιέ τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο (κάκωση) και αποχώρησε στο 74΄, χωρίς να υπάρχει άλλη αλλαγή, με τον Ζανγκ να εκμεταλλεύεται την αριθμητική υπεροχή και να γράφει στο 86΄ το τελικό σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο είχε τραυματιστεί και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος (προσαγωγοί).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συνθέσεις:

ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ: Τζουίνκελς, Μπεούγκελσντάϊκ, Κάνον, Μπέκερ (62′ Μπάκερ), Ίμερς (62′ Γκόπελ), Γκόουσενς (83′ Ρίντερ), Πίνας, Ελ Καγιατί, Πόλεϊ, Φάλκενμπουργκ (71′ Ζανγκ), Χόουι (71′ Ντίτμαλ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης (46′ Κότσαρης), Γιόχανσον (70′ Αποστολάκης), Κολοβέτσιος (41′ λ.τ. Θεοχάρης), Μαυρομάτης (46′ Οικονόμου), Κουλιμπαλί (46′ Οικονομόπουλος), Χατζηθεωδορίδης (46′ Ινσούα), Στάικος (46′ Δώνης), Κάτσε (46′ Τζανδάρης), Μπουζούκης (70′ Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης (46′ Μουνιέ), Ρεγκάκος (46′ Σέχου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης