Του Ανδρέα Αθανασούλη

Το ιδιαίτερο ταπεραμέντο και το ιδιόρρυθμο του χαρακτήρα του Ντινιέ Λαμκέλ Ζε είναι πλέον γνωστό σε κάθε Έλληνα φίλαθλο και ειδικά στους φίλους του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 24χρονος Καμερουνέζος εξτρέμ ψάχνει με κάθε τρόπο να αποχωρήσει από την Αντβέρπ, με αποτέλεσμα να οδηγεί τις σχέσεις του με την ομάδα του Βελγίου στα άκρα. Πήγε στο προπονητικό κέντρο με τη φανέλα της Άντερλεχτ, έγραψε σύνθημα στα αποδυτήρια, προειδοποίησε ότι στην επόμενη προπόνηση της ομάδας θα παρουσιαστεί με την εμφάνιση της μισητής αντιπάλου της Αντβέρπ, Μπέρσοτ, με αποτέλεσμα να τον επισκεφτεί σπίτι του ακόμα και η αστυνομία, υπό τον φόβο της αντίδρασης των οπαδών, ενώ ποστάρει καθημερινά «πράσινα» σχόλια στα social media, θεωρώντας τον εαυτό του παίκτη του «τριφυλλιού».

Τα περιστατικά δεν είναι μεμονωμένα, καθώς δημοσιεύματα του Βελγίου απαριθμούν πλήθος πειθαρχικών σφαλμάτων του Ζε, ο οποίος ανά πάσα στιγμή μπορεί να χάσει την ψυχραιμία του ή να ενεργήσει αψυχολόγητα.

Ο Καμερουνέζος πρωταγωνιστεί με αρνητικό τρόπο στα δύο βίντεο που ακολουθούν. Στο πρώτο η Αντβέρπ αντιμετώπιζε την Μπριζ. Ο Ζε δέχθηκε χτύπημα και έπεσε εκτός αγωνιστικού χώρου. Αντιλαμβανόμενος ότι η φάση δεν θα σταματήσει, επέστρεψε σε αυτόν, έπεσε στο έδαφος μπροστά στα μάτια του τέταρτου διαιτητή, προκαλώντας την οργή του προπονητή της αντιπάλου ομάδας και τα γέλια των τηλεθεατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Κι αν το πρώτο φαίνεται «αθώο» παράπτωμα ή πταίσμα στα όρια της διαδικασίας ενός αγώνα, το δεύτερο βίντεο τον καθιστά επικίνδυνο! Σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με ομάδα ιδιαίτερα χαμηλής δυναμικότητας, ο Ζε κλότσησε εν ψυχρώ τον αντίπαλό του και φυσικά αποβλήθηκε μετά από μόλις δέκα λεπτά παιχνιδιού!

 

 

 

Μπορεί οι δυνατότητές του στον αγωνιστικό χώρο να είναι επαρκείς για να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό, όμως στο συγκεκριμένο φεγγάρι όπου οι «πράσινοι» αναζητούν χημεία, συσπείρωση και παίκτες με προσωπικότητα που θα αποτελέσουν σημεία αναφοράς για να τραβήξουν το… κάρο από τη λάσπη, μονάδες με το ταπεραμέντο του Ζε είναι πολύ πιο εύκολο να τον βυθίσουν περισσότερο μέσα σε αυτή.

 

Εν τω μεταξύ, ο Λάζλο Μπόλονι πιστεύει ότι ξέρει το… κουμπί του Καμερουνέζου και θα καταφέρει να τον τιθασεύσει, παίρνοντας τον καλύτερό του εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η Αντβέρπ αρνείται για την ώρα να τον παραχωρήσει δανεικό με οψιόν αγοράς στον Παναθηναϊκό.

Οι Βέλγοι θέλουν να τον ξεφορτωθούν με πώληση για να απαλλαγούν μία και καλή, ενώ θεωρούν αναξιόπιστο τον Παναθηναϊκό. Θεωρούν, δηλαδή, ότι ο Παναθηναϊκός των οικονομικών προβλημάτων, δεν θα καλύψει τη ρήτρα αγοράς του στο τέλος της σεζόν, με αποτέλεσμα ο Ζε να επιστρέψει σε αυτούς.

Το συμβόλαιό του εκπνέει το 2023 και οι απολαβές του φτάνουν τις 300.000 ευρώ.  

Βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές του Ιανουαρίου και της περιόδου των μετεγγραφών, οπότε η υπόθεση έχει ακόμα ψωμί…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης