Δίχως απρόοπτα ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (22/1) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό (23/1, 19:30) αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις, με τον Λάζλο Μπόλονι να δουλεύει για πολύ ώρα ειδικά τις αντιδράσεις της άμυνας στις στατικές φάσεις των αντιπάλων, όπου είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός είχε «θεματάκια» στα τελευταία ματς με την ΑΕΛ και τον Άρη, χωρίς να το «πληρώσει» αγωνιστικά. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπεκ, ενώ θεραπεία έκαναν οι Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθως ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή του αγώνα με την κρητική ομάδα, στην οποία συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά μέσα στο 2021 και ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Στον αντίποδα έμεινε εκτός ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, λόγω των ενοχλήσεων στον ορθό μηριαίο μυ που τον ταλαιπωρούν εδώ και τέσσερις μέρες.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού συγκροτούν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής κι Εμμανουηλίδης.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης