Το θέμα της κατασκευής του γηπέδου στο Βοτανικό και η ενίσχυση της προσπάθειας του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για την υλοποίηση έργων για την ανακατασκευή των εγκαταστάσεων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν σήμερα (5/2) ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπάρξει συστηματική συνεργασία, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της αναπτυξιακής επανεκκίνησης στα δύο σημαντικά ιστορικά σημεία της Αθήνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γ. Πατούλης επισήμανε ότι η διοίκηση της Περιφέρειας θα συμβάλει, όπως και σε άλλες περιπτώσεις «… στην προσπάθεια εξασφάλισης στέγης σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός».

Παράλληλα επισήμανε ότι ζήτησε ήδη σχετική ενημέρωση από τις υπηρεσίες ώστε με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, να χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια συγκεκριμένα έργα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ταλαιπωρηθεί άδικα τόσα χρόνια. Όλοι μαζί Πολιτεία, Περιφέρεια, Δήμος και εμπλεκόμενοι φορείς οφείλουμε να συμβάλουμε στην υλοποίηση ενός εμβληματικού έργου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την μεριά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφερόμενος στην επίσκεψη του κ. Πατούλη εξέφρασε την ικανοποίησή του που ο περιφερειάρχης «για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε πως είναι συνοδοιπόρος στο όραμα του Παναθηναϊκού και του Δήμου Αθηναίων για την κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό.

Ταυτόχρονα, έδειξε το ίδιο ενδιαφέρον για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και σύντομα θα έχουμε εξέλιξη και σε αυτό το θέμα, καθώς κοιτώντας το μέλλον δεν πρέπει να αμελούμε το παρόν και το χώρο όπου αθλούνται εκατοντάδες παιδιά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης