Ο Τάκης Φύσσας έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στον ανακριτή διαφθοράς, μετά την επιστολή του Σα Πίντο, που διέψευσε την αρχική κατάθεση του διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Η εφημερίδα «Goal», παρουσιάζει αυτήν την συμπληρωματική κατάθεση του διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, στην οποία μεταξύ άλλων βρίσκονται και φωτοτυπίες με τα sms που είχε ανταλλάξει με τον βοηθό του Φερνάντο Σάντος και επιβεβαιώνουν πως ο Ρικάρντο Σάντος είχε επικοινωνήσει με τον Σα Πίντο, με τον πρώην τεχνικό του Ατρόμητου να τον ενημερώνει ότι δέχθηκε πίεση για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η συμπληρωματική κατάθεσή του:

«Αναφέρομαι και πάλι στην από 24-3-2015 κατάθεσή μου ενώπιον σας το περιεχόμενο της οποίας επιβεβαιώνω και σήμερα ως αληθές. Όσα ανέφερε στην προηγούμενη κατάθεσή μου, ήταν όσα ακριβώς μου μετέφερε ο πρώην προπονητής του Ατρομήτου. Με την κατάθεσή μου εγώ ήθελα να μεταφέρω όσα μου είπε ο Σα Πίντο και δεν είχα πρόθεση να κρίνω αν όσα μου μετέφερε περιείχαν κάτι επιλήψιμο ή παράνομο και χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κάποια ομάδα ή κάποιο πρόσωπο. Η δήλωση του προπονητή που έγινε μετά τη δημοσιοποίηση της κατάθεσής μου δεν είναι μεν ξεκάθαρη, αλλά θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση δεν διαψεύδει τα όσα μου είπε ότι έγιναν σε εκείνο το παιχνίδι. Εγώ προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του όσο τηλεφωνικά όσο και με sms πλην όμως δεν μου απάντησε στις προσπάθειές μου αυτές.

Σας καταθέτω το τηλέφωνο και το e-mail του το οποίο προσπάθησα να επικοινωνήσω προκειμένου να έχετε και εσείς τη δυνατότητα, αν θέλετε, να έρθετε σε επικοινωνία μαζί του. Το τηλέφωνό του είναι 0035… και το e-mail του είναι …@gmail.com. Επίσης σας καταθέτω το τηλέφωνο της πορτογαλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου το οποίο είναι 0036… και μέσω της οποίας μπορείτε να εντοπίσετε τον ίδιο ή τη διεύθυνση κατοικίας του. Μετά την κατάθεση που έδωσα σε εσάς είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδος και νυν προπονητή της Εθνικής Πορτογαλίας Φερνάντο Σάντος, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι γνώριζε από τον ίδιο τον Σα Πίντο το ως άνω περιστατικό. Επίσης στις 20 Απριλίου επικοινώνησα μέσω sms με το βοηθό του Φερνάντο Σάντος, Ρικάρντο Σάντος και τον ρωτούσα αν γνώριζε και αυτός από τον ίδιο τον Σα Πίντο το παραπάνω περιστατικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ημέρα μου απάντησε ο Ρικάρντο Σάντος με sms στο οποίο μου επιβεβαίωσε ότι και ο ίδιος είχε μιλήσει με τον Σα Πίντο και του είχε πει ότι είχε δεχτεί κάποια πίεση πριν από το συγκεκριμένο αγώνα. Προς απόδειξη των ανωτέρω σας προσκομίζω σε φωτοτυπία τα δύο παραπάνω sms. Θέλω να επαναλάβω ότι σκοπός μου ήταν μόνο να μεταφέρω την αλήθεια και όσα μου είχε πει ο Πορτογάλος προπονητής του Ατρομήτου. Σκοπός μου ήταν να πω την αλήθεια και να μεταφέρω όσα μου είπε ο Πορτογάλος προπονητής προκειμένου η δικαιοσύνη να διερευνήσιε την υπόθεση και να δει αν υπάρχει κάτι παράνομο στη συγκεκριμένη υπόθεση. Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης