Με αφορμή τους πίνακες διαιτησίας ο Παναθηναϊκός εξέφρασε την δυσαρέσκειά του προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Οι «πράσινοι» τονίζουν πως το όνομα του Ηλία Σπάθα δε θα έπρεπε να βρίσκεται στους πίνακες και μάλιστα υποστηρίζουν πως δεν θα πρέπει να διευθύνει ξανά ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

«Με κάτι τέτοιες κινήσεις γίνεται σαφές ότι μόνο ελπιδοφόρο δεν αναμένεται το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς ο τρόπος με τον οποίο «προσγειώθηκε» και πάλι στους πίνακες ο συγκεκριμένος ρέφερι φανερώνει ότι κάποια πράγματα δύσκολα θα αλλάξουν», αναφέρει ο Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ενόχληση του Παναθηναϊκού αναμένεται να εκφραστεί την ερχόμενη εβδομάδα, όταν θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των μεταγραφών από τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Νταμπίζα.

Εν τω μεταξύ η ΕΠΟ απάντησε στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα ηγετικό στέλεχος της ομοσπονδίας τόνισε αναφορικά με την δυσφορία του «τριφυλλιού»:

«Είναι σε όλους γνωστό ότι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διαιτησία του πρωταθλήματος της Super League είναι ο Χιού Ντάλας. Δηλαδή, ο δεύτερος στην ιεραρχία παράγοντας διαιτησίας της UEFA, ο οποίος τιμά την ΕΠΟ και τη διαιτησία στην Ελλάδα με την παρουσία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος της Ομοσπονδίας (αλλά και όλων των παραγόντων της Super League στην οποία μετέχει και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός) είναι η αξιοπιστία των επαγγελματικών πρωταθλημάτων και η συνολικότερη αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού προϊόντος στη χώρα μας.

Ο κ. Ντάλας θα ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ όλους τους διαιτητές και της Super League, αλλά και της Football League. Ως εκ τούτου καλό θα ήταν όλοι ν’ αφήσουμε στο παρελθόν τις γκρίνιες και τις μεμψιμοιρίες πριν καν διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Γιατί με αυτόν τον τρόπο το μόνο που επιτυγχάνεται είναι η υποβάθμιση των πρωταθλημάτων μας και η διαρκής αναζωπύρωση αβάσιμων αμφιβολιών στο μυαλό και στον ψυχισμό του μέσου φιλάθλου».

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα ζητήματα του Παναθηναϊκού, ο Τάκης Φύσσας βρέθηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί και ξεναγήθηκε από τον Νίκο Νταμπίζα. Όπως προέκυψε αποφασίστηκε στον χώρο να δημιουργηθεί ακόμα ένα γήπεδο για να γίνονται οι προπονήσεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης