Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 19:00 η διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανέγερση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό στο πλαίσιο της «Διπλής Ανάπλασης» και πλέον ξεκινάει η καταμέτρηση των ψήφων.

Η διαδικασία, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» της Λεωφόρου, ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι και διήρκησε έως τις 7 το απόγευμα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δικαίωμα ψήφου είχαν 4.284 μέλη του Ερασιτέχνη, ενώ υπολογίζεται ότι ψήφισαν περίπου 3.000 φίλαθλοι του «τριφυλλιού».

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου επιτράπηκε η επιστολική ψήφος, ώστε να υπάρχει συμμετοχή από την επαρχία και το εξωτερικό.

Τα μέλη του Παναθηναϊκού κλήθηκαν να ψηφίσουν «ναι» ή «όχι» στις συμβάσεις του Ερασιτέχνη με το Δήμο Αθηναίων, την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τη δημοτική αρχή, μαζί με τη ΑΕΠ Ελαιώνα (τράπεζες Alpha Bank και Πειραιώς), αποφασίζοντας το αν θα αποδέχονται τους όρους συμμετοχής του Α.Ο. στη «Διπλή Ανάπλαση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κάλπες έκλεισαν με μικρή… καθυστέρηση και συγκεκριμένα περίπου ένα τέταρτο μετά τις 19:00, αφού συμφωνήθηκε να μην μείνουν εκτός διαδικασίας οι 50-60 φίλοι της ομάδας που περίμεναν στην ουρά και δεν είχαν προλάβει να ψηφίσουν πριν την αρχική διορία των 7 ωρών (από 12:00 έως 19:00).

Πλέον θα ξεκινήσει η διαδικασία της καταμέτρησης και το βράδυ αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Για να περάσει το «ναι» για το Βοτανικό, θα πρέπει να έχουν ψηφίσει υπέρ τα 2/3 των ψηφισάντων, ή αλλιώς το 66,7%. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης