Την απορία του για το μη καταλογισμό πέναλτι στη φάση του Γιάννη Μπουζούκη με τον Καμαρά, εξέφρασε και ο Χρήστος Δώνης στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Πιστεύω πως υπήρξε πέναλτι στον Μπουζούκη. Δεν το… νομίζω, είμαι σίγουρος. Απ’ όλες τις οπτικές γωνίες είναι πέναλτι δεν ξέρω πως γίνεται να μην το δώσει. Θα ήταν διαφορετικά αν είχαμε προηγηθεί. Στο δεύτερο μέρος λογικό ήταν να μας πιέσει ο Ολυμπιακός, έκανε την ευκαιρία με τον Χριστοδουλόπουλο όχι κάποια άλλη, αλλά η μπάλα ήταν συνέχεια εκεί γύρω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το τι φταίει και ο Παναθηναϊκός δεν σκοράρει; Ο υπαρχηγός του «τριφυλλιού» ήταν απόλυτος: «Φταίει η αποτελεσματικότητα μας. Αυτό ακριβώς. Η αποτελεσματικότητα μας».

Από την πλευρά του ο Μπαρτ Σένκεφελντ επικεντρώθηκε κυρίως στις χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού: «Δεν θα πω κάτι για το αν υπάρχει πέναλτι ή όχι. Δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι που δεν είναι στον έλεγχο μας. Έπρεπε να σκοράρουμε. Δεν σκοράραμε εμείς αλλά ο Ολυμπιακός. Στο πρώτο μέρος έπρεπε να έχουμε βάλει γκολ. Όμως στο δεύτερο δεχτήκαμε πίεση από τον Ολυμπιακό. Έχουμε τους παίκτες για να σκοράρουμε, αλλά δεν το καταφέρνουμε. Πρέπει να στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Με το γκολ αλλάζει η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση και θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης