Η κλήρωση των πλέι οφ της Super League, τα οποία θα αρχίσουν το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαρτίου, έφερε τον Παναθηναϊκό αντιμέτωπο με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος.

Στη σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού» ο Γιώργος Δώνης μίλησε στους παίκτες του και τους επεσήμανε ότι είναι πολύ σημαντικά τα δύο πρώτα ματς απέναντι στην Ένωση και τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό στο μίνι πρωτάθλημα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω από σας να ξεκουραστείτε αυτό το Σαββατοκύριακο και να επιστρέψετε τη Δευτέρα στις προπονήσεις για να προετοιμαστούμε όπως πρέπει για τη διαδικασία των πλέι οφ. 

Τα πρώτα δύο ματς με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ θα είναι πολύ σημαντικά. Μετά όλα είναι πιθανά για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό» διαμήνυσε στους ποδοσφαιριστές του ο Έλληνας τεχνικός.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι η σημερινή προπόνηση των πράσινων πραγματοποιήθηκε με πολλές απουσίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Μακέντα, Γιόχανσον και Σένκεφελντ ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης,  ενώ οι Ινσούα, Κολοβέτσιος, Κολοβός και Αγιούμπ έκαναν θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο

Από εκεί και πέρα οι Πούγγουρας και Σερπέζης απείχαν από την προπόνηση, καθώς ανέβασαν πυρετό, ενώ ο Καρλίτος αποχώρησε στα μέσα του προγράμματος μετά από χτύπημα που δέχτηκε σε τένοντα του ποδιού του.

Αντίθετα σε κανονικό ρυθμό εκγύμνασης επανήλθε ο Σωκράτης Διούδης. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης