Η μη απαγόρευση παρουσίας μεμονωμένων φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, για την κυριακάτικη (3/11) αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, αποτελεί ένα πρώτο βήμα για την επιστροφή στην εποχή, όπου συνυπήρχαν στο γήπεδο φίλοι και των δύο ομάδων.

Αυτό επισήμανε σε ανάρτησή του στο twitter ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή το έγγραφο με το οποίο απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του «τριφυλλιού» στη Θεσσαλονίκη, χωρίς όμως να γίνεται λόγος για μεμονωμένους φιλάθλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο υφυπουργός Αθλητισμού τονίζει ότι πρόθεση της Πολιτείας είναι να επιτραπούν στο μέλλον και οργανωμένες μετακινήσεις, εξέλιξη όμως η οποία είναι σε συνάρτηση με τη λειτουργία λεσχών φιλάθλων, σύμφωνα με το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο.

«Στόχος μας, να επιστρέψουμε στην εποχή που συνυπήρχαν φίλαθλοι και των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο. Ξεκινάμε με τη μεμονωμένη παρουσία στις κερκίδες, σ’ όλους τους αγώνες. Πρόθεση είναι να προχωρήσουμε και στις οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών, από νομίμως λειτουργούσες Λέσχες», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Λευτέρης Αυγενάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης