«Ας τον ενημερώσουν τι εστί Σπάθας»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014, 19:26
«Ας τον ενημερώσουν τι εστί Σπάθας»
Η διαμάχη του Παναθηναϊκού με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνεχίζεται. Μετά την αρχική δυσφορία των «πράσινων» αναφορικά με τον διαιτητή Σπάθα και τους πίνακες διαιτησίας της ΚΕΔ, η ΕΠΟ απάντησε, ενώ οι «πράσινοι» έδωσαν συνέχεια…

Η ομοσπονδία τόνισε πως υπεύθυνος για τις λίστες διαιτησίας είναι ο Χιου Ντάλας, ο δεύτερος στην ιεραρχία παράγοντας διαιτησίας της UEFA, ενώ στο «τριφύλλι» μέσω κύκλων αναφέρουν:

«Αντί να κρύβεται η ΕΠΟ πίσω από έναν άνθρωπο που ήρθε για να συνδράμει στην εκκαθάριση του χώρου της διαιτησίας - και που ελπίζουμε να τον αφήσουν να το κάνει – ας κοιτάξει να τον βοηθήσει. Πώς; Σίγουρα όχι βάζοντάς τον να πορευτεί με πρόσωπα γνωστά και μη εξαιρετέα για τη ‘διαδρομή’ και τις ‘ομορφιές’ τους στο χώρο.

Ας τον ενημερώσουν για παράδειγμα τι εστί Σπάθας, ας του περιγράψουν τα κατορθώματά του, με αποκορύφωμα την τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος και έπειτα ας βρουν το θάρρος ή το θράσος να μιλήσουν για ‘αβάσιμες αμφιβολίες’ στο μυαλό και στον ψυχισμό του μέσου φιλάθλου».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014, 19:28