Ο Ανουάρ τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στον Παναθηναϊκό από τη Βαγιαδολίδ και πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Ο Ισπανός άσος, μιλώντας για το μέλλον του, αν και μίλησε με καλά λόγια για τους «πράσινους», ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητα για τον ίδιο είναι να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας που ανήκει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εάν έπρεπε να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό θα το έκανα ευχαρίστως, αλλά ο στόχος μου είναι να τα καταφέρω στη Βαγιαδολίδ. Αυτός είναι ο στόχος μου και νομίζω ότι είμαι ικανός γι’ αυτό. Πρέπει, ωστόσο, να έχω τα πόδια μου στο έδαφος γιατί στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν γρήγορα», ανέφερε ο Ανουάρ στην ιστοσελίδα «El Norte de Castilla» και συνέχισε μιλώντας για τις εντυπώσεις του από την Ελλάδα.

«Είχα αμφιβολίες όταν ήλθα, αλλά δεν μου πήρε πολύ χρόνο ν’ αποδείξω ότι ήταν σωστή η επιλογή μου από την ομάδα. Συνάντησα καλά αποδυτήρια και έναν προπονητή που μου έδειξε εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή. Ο τεχνικός διευθυντής, Τσάβι Ρόκα, που είναι συμπατριώτης μου, διευκόλυνε πολύ την προσαρμογή μου», τόνισε.

Καταλήγοντας, ο Ανουάρ αναφέρθηκε στα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού που έλαβε η Ελλάδα, επισημαίνοντας: «Από την αρχή μπορούμε να περπατήσουμε στον δρόμο και πέρα από τις ασκήσεις που μου έχει δώσει η ομάδα, τρέχω για 30 λεπτά μόνος μου στο δρόμο δίπλα στη θάλασσα. Βλέπω όμως τις ειδήσεις στην Ισπανία για το πώς έχει η κατάσταση και δεν έχω όρεξη να βγω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης