Στον Παναθηναϊκό παρά τις επισημάνεις του ιατρικού τιμ πως ο Εσιέν δεν έχει κάτι σοβαρό, ανησυχούν για την κατάσταση του Γκανέζου.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σαφώς και απογοητεύτηκαν από το γεγονός ότι ο Μάικλ Εσιέν λίγο πριν πάρει τα πρώτα επίσημα λεπτά συμμετοχής με την ομάδα, είναι και πάλι νοκ-άουτ. Οι ενοχλήσεις του Γκανέζου, σύμφωνα με το ιατρικό τιμ, είναι φυσιολογικές όμως στο «τριφύλλι» ανησυχούν ιδιαίτερα καθώς αυτό συνέβη μόλις ανέβηκε ο ρυθμός των προπονήσεων και ο 32χρονος μέσος «πιέστηκε» περισσότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «πράσινοι φοβούνται πως μπορεί η ζημιά να είναι μεγαλύτερη αν ο Εσιέν δεν ρίξει ρυθμούς. Συνεπώς, αρχίζουν να ψάχνουν το θέμα πολύ περισσότερο, ειδικότερα από τη στιγμή που έχει γίνει ολόκληρη κουβέντα για το ιατρικό τιμ και για κάποιες αστοχίες που έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα.

Ο γιατρός της ομάδας, Παναγιώτης Κουλουμέντας, που πήγε στο Κορωπί για να εξετάσει τον ποδοσφαιριστή, διέγνωσε πως οι ενοχλήσεις ήταν όχι στο σημείο της επέμβασης, αλλά λίγο παραπάνω, ενώ τις χαρακτήρισε φυσιολογικές λόγω του φόρτου στον οποίο υπέβαλε το σώμα του ανεβάζοντας την ένταση τις τελευταίες ημέρες.

Ο 32χρονος άσος θα κατεβάσει ταχύτητα για τις επόμενες μέρες ακολουθώντας ένα συντηρητικό πρόγραμμα και θα επανεξεταστεί. Χάνει σίγουρα το ματς με τον Λεβαδειακό την Τετάρτη, πολύ πιθανώς κι αυτό που ακολουθεί-επίσης στη Λεωφόρο-κόντρα στον Πλατανιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης