Την πίστη του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Γιάννης Αναστασίου στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αρχικά ο προπονητής των «πρασίνων» είπε: «Μετά την διακοπή έπρεπε να βρούμε καλό ρυθμό και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που θέλαμε. Δείξαμε πίστη, βγάλαμε αυτοματισμούς, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά είχαμε και αδύναμες στιγμές. Κρατάμε την νίκη και τα καλά στοιχεία που είχαμε σαν ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν πιστεύει στην κατάκτηση του τίτλου, ο Αναστασίου απάντησε: «Αν δεν το πίστευα δεν θα ήμουν εδώ», ενώ αναφερόμενος στον ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε: «Είχε δύσκολο πρόγραμμα. Είναι μια ομάδα αρκετά επικίνδυνη. Δύο χρόνια δεν έχει παίξει με τρεις πίσω, αλλά ο κύριος Πετράκης γνωρίζει την ομάδα του κι έχειν κάνει πολύ καλή δουλειά. Το εκτιμάμε και το βλέπουμε όλοι».

Για το…κάστρο της Λεωφόρου είπε: «Όταν οι αριθμοί μιλάνε κλείνουν στόματα. Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το σερί και να πάρουμε αποτελέσματα εκτός έδρας. Τώρα κοιτάμε το ματς της Κυριακής».

Για το πρωτάθλημα: «Φάνηκε από την αρχή ότι θα είναι πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έδειξαν πως μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί. Αστέρας και Ατρόμητος δεν είχαν την διάρκεια άλλων χρόνων. Το πρωτάθλημα πάει όπως πάει, και για εμάς είναι σημαντικό ότι είχαμε δύο δύσκολα παιχνίδια, ήταν σημαντικό να κερδίσουμε. Δείχνει την νοοτροπία νικητή που έχει περαστεί στην ομάδα, έχουμε κάνει βήματα και να κοιτάξουμε ενόψει της συνέχειας να κάνουμε το ίδιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης