Η Θύρα 13 με ανακοίνωσή της στρέφεται κατά του Γιάννη Αλαφούζου με αφορμή την κατάθεσή του στο δικαστήριο. Όπως τονίζουν οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος ξέχασε στην κατάθεσή του εξαιτίας της «λυκοφιλίας του με τον τωρινό ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και κατηγορούμενο για το μισό ποινικό κώδικα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13 αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Λάος που ξεχνάει το παρελθόν του είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει!!

Έτσι λέει μία σοφή ελληνική παροιμία. Και επειδή εμείς δεν έχουμε καμία διάθεση να ξαναζήσουμε αυτά πού ζούμε 25 χρόνια τώρα, θα βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, αφού ο ανίκανος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έπαθε αμνησία και για μία ακόμη φορά δεν κατάφερε να φανεί αντάξιος της ιστορίας του συλλόγου, πού δυστυχώς έχει τις τύχες του στα χέρια του.

Η λυκοφιλία του με τον τωρινό ιδιοκτήτη και κατηγορούμενο για το μισό ποινικό κώδικα, της πιο σιχαμένης ΠΑΕ παγκοσμίως, τον ανάγκασε να αναφερθεί μόνο στον προηγούμενο παραγκάρχη. Παρόλο πού από τότε, έχουν περάσει περισσότερα χρόνια, εμείς δεν έχουμε ξεχάσει τίποτα. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις αμέτρητες κλοπές εναντίον της ομάδας του Κυράστα, της ομάδας της Ριζούπολης, η οποία μετά πήρε το Euro του 2004 με την εθνική Ελλάδος, τις κλοπές των ομάδων πού επί δεκαετίες  διέπρεπαν στην Ευρώπη, ενώ οι άλλοι μέτραγαν τεσσάρες και πεντάρες από το κάθε χωριό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ, τις επόμενες κλεψιές του τωρινού του φίλου, πού δίδαξε ήθος, έβγαλε δικούς του νόμους για το offside, πού μαζί με τον Κόκκαλη, είχαν γύρω στις 18 ομάδες δορυφόρους ανέβαιναν στην Α και έπεφταν στην Β Εθνική αναλόγως με τα συμφέροντα τους, τις ομάδες πού διοικούσαν οι κουμπάροι τους, τα ξαδέρφια τους, οι γυναίκες τους. Αλλά τότε κανένας κρατικός μηχανισμός δεν ευαισθητοποιήθηκε, να ψάξει σε ποιον ανήκει ο Πλατανιάς, ο Εργοτέλης, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Καβάλα, ο Πανιώνιος, ο Λεβαδειακός, η Κέρκυρα-Κασσιόπη, πιο παλιά ο Πανηλειακός, η Προοδευτική, το Αιγάλεω, η Χαλκηδόνα-Ατρόμητος κι όλα αυτά τα μπουρδέλα, άλλα με ιστορία κι άλλα χωρίς, πού αυτή η σιχαμένη ΠΑΕ τα είχε υποχείρια της και εξυπηρετούσαν πάντα τα συμφέροντα της. Ας μας πει ένας απ’αυτούς τους ευαίσθητους κρατικούς φορείς έστω, πού ανήκε η Ξάνθη πριν. Πόσοι πρέπει να καταθέσουν για να θεωρηθεί ένα παιχνίδι του ΟΣΦΠ στημένο; 3 παίχτες; 2 παράγοντες και 2 παίχτες; 5 παράγοντες κ 16 παίχτες; Ο τότε πρόεδρος της Βέροιας ποια ομάδα έχει τώρα; Ποιος πληρώνει τον Ιντέγιε; Ποιος πλήρωνε τον Ελευθερόπουλο στον Πανιώνιο;

Δεν θα δικαιολογήσουμε κανέναν μπαοκ και κανέναν Σαββίδη ή οποιονδήποτε στο μέλλον θέλει να τους μοιάσει. Ίσα ίσα πού μας προκαλούν και θα μας προκαλούν, την ίδια αηδία. Αλλά μη μας περνάτε και για ηλίθιους. Όλοι οι κρατικοί μηχανισμοί σφυράτε αδιάφορα 25 χρόνια πού ο μεγαλύτερος Ελληνικός σύλλογος αδικείται κατάφορα. Και τώρα με την υποψία και μόνο κάποιας αδικίας της επίσημης αγαπημένης ΠΑΕ του δημοσίου, τα αντανακλαστικά σας είναι άξια θαυμασμού. Όλη η Ελλάδα το ξέρει. Δεν θέλετε να τιμωρήσετε τον μπαοκ για το καλό του αθλητισμού και του πολιτισμού, αλλά για να κάνετε μια ακόμα χάρη στο αγαπημένο σας βρωμερό σωματείο, πού αν δεν τιμωρηθεί αυτό πρώτο απ’ όλους, άσπρη μέρα δε θα δούμε σε αυτή τη χώρα.

Φυσικά δεν περιμένουμε τίποτα από την Ελληνική δικαιοσύνη και από το ελληνικό κράτος, καθώς αυτοί είναι πού συντηρούν τόσα χρόνια, αυτό το νεόπλασμα στον Ελληνικό αθλητισμό.

ΥΓ.Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει μάθει να αντιστέκεται, να αντιδρά και να μην τρώει κουτόχορτο. Γι αυτό την Τετάρτη θα βρεθούμε όλοι στο ΟΑΚΑ να τραγουδήσουμε για τα 112 ένδοξα χρόνια του συλλόγου μας ενάντια βέβαια στην μεγαλύτερη ντροπή του συλλόγου τον Γιάννη Αλαφούζο και ενάντια στον εκκολαπτόμενο χαλίφη από τη Ρωσία, για όσα μας έχει στερήσει κι αυτός,  με τον Κύζα, το θεατρίνο τον Ίβιτς και τις γαύρικες διαιτησίες του.

ΥΓ.1 Είναι ντροπή να έχουμε αυτόν τον άνθρωπο ιδιοκτήτη. Καμία φιλία με Μαρινάκηδες-Κοκκαλιάρηδες και όσους θέλουν να τους μοιάσουν.

ΥΓ.2 Προς ΠΑΕ ΤΡΟΥΜΠΑΣ: Στην προπαγάνδα σας αφήστε τον ΠΑΟ απ’ έξω. Μας λερώνετε μόνο και μόνο πού μας αναφέρετε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης