Σε δηλώσεις του ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μίλησε για τη σπουδαία νίκη (3-0) του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Πεισμώσαμε μετά το ματς με τον Αστέρα».

Παράλληλα, ο διεθνής μέσος αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδας και στο πώς θα επιστρέψει το «τριφύλλι» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Panathinaikos24.gr μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ: 

Για την ευρεία νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι βοηθήσαμε όλοι στο να έρθει αυτή η νίκη. Δώσαμε το 100% όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις και στη μεγάλη διακοπή. Μπορώ να σου πω ότι ενωθήκαμε μετά την ατυχία στον Αστέρα Τρίπολης. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε».

Για το πώς διαχειρίστηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού το αποτέλεσμα με τον Αστέρα: «Σίγουρα είναι ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Δώσαμε το 100%, βελτιωθήκαμε, αναγνωρίσαμε τα λάθη μας, πεισμώσαμε και φτάσαμε σε αυτή τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα έναν στόχο μου. Αυτό μου δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να συνεχίσω. Μου δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να γίνω καλύτερος. Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα μου και την Εθνική Ελλάδος».

Για το πώς ο ΠΑΟ πρέπει να διαχειριστεί τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ενόψει του Ολυμπιακού: «Τη Δευτέρα (σ.σ. χθες) θα ξεκουραστούμε και από την Τρίτη πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής, που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης