Τα Χανιά απέσπασαν ισοπαλία 2-2 από τον Πανθρακικό και προκρίθηκαν στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ρίκκα στο 8ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στα Χανιά, ενώ για την ομάδα της Κομοτηνής ισοφάρισε ο Ψάλτης στο 18′ σε 1-1. Στο 55′ ο Μαρκόπουλος έδωσε προβάδισμα στον Πανθρακικό, όμως ο Γκέσιος στο 68′ έκανε το 2-2, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος κι έδωσε στους γηπεδούχους την πρόκριση.

AO Χανιά (Γιώργος Λυρώνης):
Μπλάζιτς, Χατζηλιάδης, Μπριλάκης, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Μασάδο, Σαΐν, Ρίκκα, Τσούτσης, Δεινόπαπας (76′ Σάντερσον), Γκέσιος (82′ Σταμάτης).

Πανθρακικός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος):
Πασχαλάκης, Παπαχρήστος (56′ Ποτουρίδης), Σέτι, Χρήστου, Μπουγαΐδης, Ζδράβος (76′ Ροζέριο), Ψάλτης, Χασομέρης (46′ Χαβίτο), Νικόλτσης, Μαρκόπουλος, Μουδούρογλου.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Ολυμπιακός Βόλου και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1 με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου. Σκόρερ του ματς ο Δημητριάδης στο 16’, ενώ ο Αλαμάνης στο 32’ έφερε το ματς στα ίσα για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ολυμπιακός Βόλου:
Δασκαλάκης, Καρράς, Ντάσιος (46’ Κεσίδης), Αρβανίτης, Χιντζίδης, Νάστος, Σκοπελίτης (67’ Γκουγκούδης), Τσιλιγγίρης (53’ Παναγιώτου), Κυζιρίδης, Νικολιάς, Αλαμάνης.

ΠΑΟΚ:
Μελίσσας, Σκόνδρας, Δεληγιαννίδης (84’ Παναγιωτίδης), Κοροβέσης, Τοπαλίδης, Συράκος (46’ Κούστα), Κάκκο (84’ Κτιστόπουλος), Τσελεπίδης, Δημητριάδης, Αντώνης, Πατράλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο
Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ 1-1
Χανιά – Πανθρακικός 2-2

Η βαθμολογία

1.ΠΑΟΚ 7
2.Χανιά 4
3.Πανθρακικός 4
4.Ολυμπιακός Βόλου 1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης