Ο Ζοσέ Σα εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει του αγώνα με την Πόρτο, με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα να δηλώνει ότι η ομάδα του θα παλέψει για τη νίκη απέναντι στους «δράκους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζοσέ Σα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ποιες ήταν οι πρώτες του σκέψεις όταν βγήκε η Πόρτο στο δρόμο του Ολυμπιακού και ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του Πειραιά για να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Ντραγκάο: «Όταν έγινε η κλήρωση προφανώς ήμουν ευτυχισμένος που θα επέστρεφα στο Πόρτο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει έως τώρα και να παλέψει».

Για το αν πιστεύει ότι οι δύο ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο: «Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός και η Πόρτο είναι στο ίδιο επίπεδο. Φρονώ ότι και οι δύο είναι ικανές να κερδίσουν τον αγώνα».

Για το αν ο Μαρεγκά είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης από την πλευρά της Πόρτο: «Νομίζω πώς δεν θα έχει σημασία να σταθούμε σε έναν παίκτη. Όλοι είναι πολύ καλοί, πρέπει να τους προσέξουμε και να τους αντιμετωπίσουμε όλους με τον ίδιο τρόπο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το γεγονός ότι γνωρίζει την ομάδα του Κονσεϊσάο και ποιοι πιστεύει ότι είναι οι παίκτες που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός: «Δεν πρόκειται να σας αποκαλύψω πώς θα παίξουμε και ποια θα είναι η τακτική μας. Είμαστε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης