Στο Κίεβο θα κριθεί η πρόκριση στους «16» του Europa League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ντιναμό Κιέβου, όπως είπε ο τεχνικός των Ουκρανών, Αλεξάνταρ Χάτσκεβιτς.

«Μου άρεσε ότι μετά το πρώτο γκολ, ακολουθήσαμε το πλάνο μας, είχαμε δομή στο παιχνίδι μας και κρατήσαμε τις θέσεις μας. Είπε στους παίκτες μας στην ανάπαυλα να παίξουν με μεγαλύτερη σιγουριά, διότι στο πρώτο παίξαμε αρκετά πίσω και… οριζόντια», είπε και συνέχισε:  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όπως και να τελείωνε, θα κρινόταν όλα και στο Κίεβο. Είμαι ευχαριστημένος με το παιχνίδι μας. Οι πιθανότητες είναι 50-50».

Για την απουσία του Καντάρ, το αν θα παίξει στο δεύτερο ματς, είπε: «Αποφασίσαμε στην τελευταία προπόνηση, ήταν και δική του επιθυμία. Θα το δούμε τις επόμενες ημέρες για τη ρεβάνς αν θα είναι έτοιμος να παίξει. Είμαι ευχαριστημένος με την εμφάνισή του (Σολ), πίεσε τους αντιπάλους και έκανε αυτό που είπαμε».

Για τις αλλαγές που είχε ο Ολυμπιακός σημείωσε: «Δεν περιμέναμε τόσες αλλαγές στη σύνθεσή του. Ο προπονητής του τα ξέρει καλύτερα τα πράγματα για την ομάδα του. Εγώ έμεινα ευχαριστημένος από το δικό μας πλάνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης