Χαρούμενος στην Ελλάδα δήλωσε ο Αιγύπτιος φορ του Ολυμπιακού Αχμέντ Χασάν μιλώντας σε Instagram live της αθλητικής πλατφόρμας «kooora» της χώρας του, με τον 27χρονο επιθετικό να τοποθετείται μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του στο μέλλον, αλλά και και τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χασάν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη ζωή στην Ελλάδα: «Απολαμβάνω τη ζωή στην Ελλάδα, η αλήθεια είναι ότι μοιάζει με αυτή της Αιγύπτου. Στην Πορτογαλία είναι πιο δύσκολο να ζεις. Αν η οικογένειά μου μου ζητούσε να επιστρέψω και είχα την κατάλληλη πρόταση, ναι, θα γύριζα στην Αίγυπτο. Η Αλ Αχλί είναι το σπίτι μου, σε αυτή ήμουν από τα 8. Παλαιότερα αρνήθηκα δύο προτάσεις για να επιστρέψω στην Αίγυπτο, αλλά δεν ήταν η Αλ Αχλί καμία από αυτές».

Για το αν απαντούσε θετικά σε πρόταση της Ζάμαλεκ: «Νομίζω ότι είναι δύσκολο. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, πρώτα θα ενημέρωνα την Αλ Αχλί. Αν μου έλεγε να μην πάω, τότε δεν θα πήγαινα».

Για την πιθανή αποχώρηση του συμπατριώτη του, Σαλάχ, από τη Λίβερπουλ: «Ελπίζω προσωπικά να μείνει. Ελπίζω να συνεχιστεί το πρωτάθλημα στην Αγγλία για να πάρει το πρωτάθλημα. Αν δεχθεί μια πρόταση από τη Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα, τότε να σκεφτεί την αποχώρησή του. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια πρόταση από αυτά τα δύο κλαμπ;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης