Βλέποντας τη Ζενίτ να μην ξεκαθαρίζει τη στάση της, όσον αφορά στην υπόθεση του Λουίς Νέτο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι αναγκασμένοι να διευρύνουν τους… μεταγραφικούς τους ορίζοντες, για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Οι Πειραιώτες «καίγονται» για να καλύψουν το κενό που έχει δημιουργηθεί στην «καρδιά» της άμυνάς τους, μετά την αποχώρηση του Ερίκ Αμπιντάλ, και γι΄αυτόν τον λόγο πλέον φαίνεται να κοιτούν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών σε περίπτωση που η υπόθεση του Νέτο «ναυαγήσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μπακαρί Κονέ που ανήκει στη Λιόν. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στα σχετικά ρεπορτάζ, ο τεχνικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων», Πιερ Ισά, είχε μία επικοινωνία με τον ομόλογό του στην ομάδα του «Ζερλάν», Φλοριάν Μορίς, όσον αφορά στον 26χρονο αμυντικό, που είναι διεθνής με την Μπουρκίνα Φάσο.

Ο παίκτης έχει ναι μεν συμβόλαιο μέχρι το 2016 με τους «λιονέ», ωστόσο βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες, καθώς δεν είναι στα πλάνα του Ουμπέρ Φουρνιέ.

Πάντως την ίδια ώρα ευρωπαϊκά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας για τον Σεμπάστιαν Ντι Μάιο της Τζένοα. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ιταλίας, οι Πειραιώτες έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στον Γάλλο σέντερ μπακ, η οποία και τον ικανοποιεί, όχι όμως και την ομάδα της Γένοβας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης