Με την επανέναρξη της ελληνικής Super League, ο Ματιέ Βαλμπουενά σκοπεύει να «δώσει τα πάντα στο γήπεδο» της Τούμπας στο Κυριακάτικο (19:30, PAOK TV) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και δηλώνει ανυπόμονος για την κατάκτηση του τίτλου.

«Σταματήσαμε ξαφνικά τη σεζόν, όταν η ομάδα πήγαινε πολύ καλά», επεσήμανε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, ο έμπειρος άσος και πρόσθεσε: «Ήταν ενοχλητικό που έπρεπε να μείνουμε στο σπίτι, αλλά ήταν σημαντικό να απομονωθούμε για να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού και να προστατεύσουμε τους αγαπημένους και τις οικογένειές μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προφανώς, είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι γιατί είμαστε πρώτοι και ανυπομονούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο», τόνισε ο πρώην διεθνής, Γάλλος που μετρά οκτώ γκολ και 21 ασίστ από την αρχή της χρονιάς με τους «ερυθρόλευκους» και συνέχισε: «Θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο για να ολοκληρώσουμε τη χρονιά όπως αρχίσαμε. Και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο. Και φυσικά, να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας στο Europa League».

Στο AFP μίλησε και ο πρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής, Μηνάς Λυσσάνδρου: «Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και είμαι πολύ ικανοποιημένος, γιατί όλοι έχουμε συνεργασθεί, προκειμένου να διατηρήσουμε το πρωτάθλημά μας και να επιστρέψουμε με την επανέναρξη του. Κρατήσαμε χαμηλό προφίλ, προχωρώντας βήμα προς βήμα και χωρίς βιασύνη. Αυτή η σοβαρότητα και το γεγονός ότι η επιδημία ήταν καλά ελεγχόμενη στην χώρα, έδωσε εμπιστοσύνη. Εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο. Δεν θέλω να βιαστώ ή να δώσω υποσχέσεις. Αλλά είναι κάτι που το συζητάμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης