Tι κι αν βαδίζει στο 36ο έτος της ηλικίας του; Ο Ματιέ Βαλμπουενά, περί ου ο λόγος, αποδεικνύει ότι εντός αγωνιστικού χώρου το λέει ακόμη η… καρδούλα του και αυτό το κατάλαβε, από πρώτο χέρι μάλιστα, η Μαρσέιγ.

Ο -μικρός το δέμας αλλά θαυματουργός- Γάλλος άσος ήταν ο «ακρογωνιαίος λίθος» στη σπουδαία νίκη των «ερυθρολεύκων» με 1-0 επί των Μασσαλών, με τον ίδιο να στέκεται μετά το τέλος του αγώνα στην ιδιαιτερότητα που είχε για τον ίδιο το συγκεκριμένο ματς, δεδομένου ότι κλήθηκε να αντιμετωπίσει μία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για οκτώ χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα ο πολύπειρος άσος, μιλώντας στο μικρόφωνο του «RMC Sport», ανέφερε: «Ήταν ένας πολύ, πολύ ιδιαίτερος αγώνας για εμένα. Δεν ήταν εύκολο, σε ένα τέτοιο πλαίσιο, να ξαναβρώ και να αντιμετωπίσω τη Μαρσέιγ στο Champions League.

»Όμως, όταν είμαστε στο γήπεδο, παίζουμε. Σήμερα είμαι στον Ολυμπιακό και είμαι πολύ χαρούμενος. Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ήμουν αποφασιστικός.

»Θα μπορούσα να σκοράρω, αλλά ο Στιβ (σ.σ. Μανταντά) έκανε ορισμένες σπουδαίες αποκρούσεις. Είναι λίγο σαν ένα “χτύπημα στην καρδιά”, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ολυμπιακό, γιατί πιστεύω ότι αξίζουμε αυτή τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης