Ο μεγάλος αρχηγός της Λίβερπουλ Στίβεν Τζέραρντ, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το φιλικό που είχε διοργανωθεί προς τιμήν του στο Άνφιλντ ανάμεσα στους «ρεντς» και στον Ολυμπιακό, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, επισημαίνοντας παράλληλα ότι είναι φίλαθλος των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ένας χρόνος πέρασε από το φιλικό παιχνίδι προς τιμήν σου στο Anfield, το «Steven Gerrard Testimonial». Ποιες είναι οι σκέψεις σου που βρίσκεις απέναντί σου ξανά τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά στις ΗΠΑ;

«Πάντα θα έχω μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για τον Ολυμπιακό! Αφενός γιατί πέρυσι, στο φιλικό παιχνίδι που δώσαμε στο Anfield, ήταν μια πολύ επαγγελματική ομάδα και με τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο. Αφετέρου γιατί θυμάμαι το σημαντικό παιχνίδι που είχαμε παίξει το 2004.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι για μένα, ενώ συνεχίσαμε εκείνη τη χρονιά και καταφέραμε να κατακτήσουμε το UEFA Champions League. Πάντα αναζητώ να δω τι κάνει ο Ολυμπιακός, να το μάθω όταν σκοράρει και ποια είναι τα αποτελέσματά του. Είμαι φαν του Ολυμπιακού και θα τον υποστηρίζω για πάντα. Είναι μια από τις ομάδες μου πια και κρατάει μια ξεχωριστή θέση».
  

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης