Την ανυπομονησία του να ενταχθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Νίκολα Τσούμιτς. Παράλληλα, ο 21χρονος Σέρβος επιθετικός της Ραντνίτσκι Νις δήλωσε αποφασισμένος να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και τον τίτλο του πρωταθλητή με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις που παραχώρησε στο Novasports:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπόμονος για την προετοιμασία και ελπίζω, θα βρεθώ σε θέση να κάνω όσα μου ζητήσει ο προπονητής μου. Ο Ραντζέλοβιτς και ο Μάρκοβιτς μου μίλησαν αρκετά και μου είπαν πως η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα είναι εκπληκτική και μοιάζει αρκετά με τα ντέρμπι της Σερβίας».

Για τον Βαλμπουενά και το ρόστερ: «Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ μαζί τους! Σίγουρα, ο αγαπημένος μου από τον Ολυμπιακό είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά… ».

Για τα ματς με την Άρσεναλ: «Παρακολούθησα τις αναμετρήσεις με την Άρσεναλ και, πραγματικά, ήταν πολύ ξεχωριστές! Ενθουσιάστηκα από τον τρόπο που ήρθε η πρόκριση του Ολυμπιακού. Ήταν… τρελό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον ρόλο των Κοβάσεβιτς-Τζόρτζεβιτς, αλλά και Πάντελιτς: «Είναι πολύ ξεχωριστοί οι Σέρβοι, που έχουν αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, αλλά θα ξεχωρίσω δύο. Τον Τζόρτζεβιτς και τον Πάντελιτς! Πραγματικά ήταν εκπληκτικοί. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Τζόρτζεβιτς και τον Κοβάσεβιτς, έχουν μεγάλη εμπειρία, είναι απίθανοι τύποι και μου είπαν όλα όσα πρέπει να περιμένω στον Πειραιά. Στόχος μου είναι να παίξω στην πρώτη ομάδα και να κερδίσω τον τίτλο του πρωταθλητή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης