Με την ευχή «ποτέ ξανά άλλα αδικοχαμένα παιδιά», η ΠΑΕ Ολυμπιακός υποδέχτηκε πριν την έναρξη του ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ την Πόπη Κανελλοπούλου και τον Ηλία Βλαχόπουλο, οι οποίοι έχουν συνδυαστεί με τις δύο μεγαλύτερες τραγωδίες στα ελληνικά γήπεδα.

Οι «ερυθρόλευκοι», σε συνεργασία με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, παρουσίασαν ένα συγκινητικό βίντεο στο ΚαραΪσκάκη, στο οποίο φιλοξένησαν δηλώσεις της μητέρας του αδικοχαμένου, Γιαννη Κανελλόπουλου, ο οποίος ήταν μεταξύ των θυμάτων στην τραγωδία της Θύρας 7, στο αιματηρό ντέρμπι του 1981 με την ΑΕΚ, και του Ηλία Βλαχόπουλου, που βρισκόταν στο μοιραίο πούλμαν των Τεμπών (1999), όπου έξι φίλοι των ασπρόμαυρων έχασαν τη ζωή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κόσμος του Ολυμπιακού χειροκρότησε παρατεταμένα πριν και κατά τη διάρκεια του βίντεο, με την κα Κανελλοπούλου και τον κ. Βλαχόπουλο να εκφράζουν την ελπίδα τους να μην υπάρξουν άλλα θύματα μέσα στα γήπεδα.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνόδευσε την κα Κανελλοπούλου, η οποία είχε και συζήτηση, κατά την έξοδό της από το γήπεδο με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης