Στον τελικό του ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου (23/5), ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 3-1 της Ξάνθης και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, συνολικά για 27η φορά στην ιστορία του.

Δίχως καμία επίσημη αγωνιστική υποχρέωση πλέον, οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να ξεσκάσουν λίγο παραπάνω. Έτσι λοιπόν αρκετοί από αυτούς έδωσαν ραντεβού σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στην παραλιακή, προκειμένου να γιορτάσουν περαιτέρω την επιτυχία της κατάκτησης του νταμπλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας στο τραπέζι τους το τρόπαιο, οι Γιάννης Μανιάτης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Ανδρέας Γιαννιώτης, Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Διαμαντάκος, Δημήτρης Σιόβας, Ματιέ Ντοσεβί, Παίτίμ Κασάμι και Γιάννης Λάτσι, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, διασκέδασαν με τα τραγούδια των Χρήστου Χολίδη και Χρήστου Μενιδιάτη.

Λίγο μετά τις 03:00 το πρωί, έκανε την εμφάνιση του και ο Βίτορ Περέιρα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να παίρνει μια γεύση από την νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Πάντως είναι γεγονός πως οι Πειραιώτες ήταν ευδιάθετοι γενικά αλλά και συνάμα μετρημένοι στον τρόπο που εκδήλωναν την χαρά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης