Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Αχμέντ Χασάν, καθώς, ως γνωστόν, η ελληνική ομάδα επέλεξε να μην ενεργοποιήσει τη ρήτρα εξαγοράς του από την Μπράγκα, ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Αιγύπτιος στράικερ τη Δευτέρα με μήνυμά του στο Instagram αποχαιρέτησε τους «ερυθρόλευκους» στους οποίους αγωνίστηκε ως δανεικός την περασμένη σεζόν, τονίζοντας ότι θα υποστηρίζει πάντα τους Πειραιώτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε όλους στον Ολυμπιακό, για όλα όσα μοιραστήκαμε, από την πρώτη μέρα. Και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους φιλάθλους, που με στήριξαν πάντα, μέσα και έξω από το γήπεδο. Θα μου λείψετε. Θα σας υποστηρίζω πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Instagram ο 26χρονος επιθετικός.

 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

I would like to say thank you to everyone at Olympiacos for everything we shared since day one, and a special thank you to the fans who have always supported me on and off the pitch. I wish you all the best and I will miss you all… I will always be supporting you .. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε όλους στον Ολυμπιακό, για όλα όσα μοιραστήκαμε, από την πρώτη μέρα. Και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους φιλάθλους, που με στήριξαν πάντα, μέσα και έξω από το γήπεδο. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και θα μου λείψετε όλοι… Θα σας υποστηρίζω πάντα… ⚪️

A post shared by Ahmed Hassan Kouka (@hassankouka9) on

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης