Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (22.00, COSMOTE SPORT 2 HD) τον Ερυθρό Αστέρα για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League. Στο παιχνίδι-τελικό η νίκη αποτελεί μονόδρομο, αν επιθυμούν οι παίκτες του Μαρτίνς να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία.

Οι Σέρβοι θα κατέβουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για δύο αποτελέσματα, καθώς τους αρκεί και η ισοπαλία για να πάρουν το εισιτήριο για τη νοκ άουτ φάση του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν με οδηγό τα εντός έδρας παιχνίδια που έχουν δώσει στους ομίλους. Εκεί όπου πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τότεναμ και έκαναν τη ζωή δύσκολη στην Μπάγερν Μονάχου. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, όπου έχει γίνει sold out, η νίκη είναι το απόλυτο ζητούμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Πορτογάλο τεχνικό, καθώς ο Βαλμπουενά έμεινε εκτός αποστολής. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριελήφθησαν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Γιασίν Μπενζιά. Πιο συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Σα, Καραργύρη, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Γκασπάρ, Παπαδόπουλο, Μεριά, Τοροσίδη, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Μπενζιά, Γκιλιέρμε, Λοβέρα, Ποντένσε, Μασούρα, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο και Ελ Αραμπί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με τους: Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Σεμέδο, Παπαδόπουλο, Γκιλέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Ποντένσε, Μασούρα, Ελ Αραμπί.

Οι Μιλόγεβιτς και Μάριν ξέρουν πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο: έναν Ολυμπιακό που θα προσπαθήσει να τους «πνίξει» από το πρώτο λεπτό. Για αυτόν τον λόγο ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στην άμυνα με στόχο να εκμεταλλευτεί τα όποια κενά στις αντεπιθέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα ξεκινήσει με τους: Μπόριαν, Γκόμπελιτς, Μιλούνοβιτς, Ντέγκενεκ, Ρόντιτς, Βούλιτς, Πέτροβιτς, Γκαρσία, Ίβανιτς, Μάριν και Τομανέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πόποβιτς, Πάβκοφ, Ζάντερ, Κάνιας, Σίμιτς, Φαν Λα Πάρα, Βουκάνοβιτς και Μίλαν Πάβκοφ. Μοναδικός απών ο Γιόβαντσιτς.

Ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο θα διευθύνει τον αγώνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης