Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μίλαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» (22.00, COSMOTE SPORT 3 HD) σε έναν τελικό πρόκρισης. Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται νίκη με δύο γκολ διαφορά για να πάρουν το εισιτήριο για τη φάση των «32» και το έργο τους μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά με σύμμαχο τον κόσμο η πειραϊκή ομάδα θα επιδιώξει τη μεγάλη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να έχει ελπίδες ο Ολυμπιακός, θα πρέπει να ξεπεράσει και την κακοδαιμονία του στην επίθεση, καθώς εφέτος εμφανίζεται να «πετάει στα σκουπίδια» πολλές και καλές ευκαιρίες, και γενικότερα δύσκολα βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» θα γεμίσει το γήπεδο, καθώς δεν υπάρχουν εναπομείναντα εισιτήρια, και θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει σε μία ιστορική νίκη-πρόκριση.

Από την άλλη, η Μίλαν έχοντας ως παρακαταθήκη το 3-1 του πρώτου αγώνα θα επιδιώξει να σκοράρει, χωρίς ωστόσο να αφήσει κάποιο κενό στην άμυνα. Ο Γκατούζο αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με τον Ρέινα κάτω από τα δοκάρια και τους Αμπάτε, Ζαπάτα, Λασάλτ στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να βρεθούν οι Κεσί – Μπακαγιόκο. Αριστερά θα είναι ο Μπορίνι και δεξιά ο Σούσο, ενώ οι τρεις της επίθεσης θα είναι οι Κουτρόνε, Καστιγέχο και Ιγκουαΐν.
 
Για τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει ξεκαθαρίσει για την 11άδα και δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις. Οι μόνοι σίγουροι που θα ξεκινήσουν είναι οι: Σα, Σισέ, Βούκοβιτς, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Ποντένσε, Φορτούνης και Γκερέρο. Από κει και πέρα, οι Ελαμπντελαουΐ, Τσιμίκας, Κούτρης έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για να συμπληρώσουν την ενδεκάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης