Σε ερυθρόλευκο φόντο βάφτηκε το ντέρμπι των «αιωνίων» στη Super League Κ-19, καθώς ο Ολυμπιακός επικράτησε το Σάββατο με 2-0 του Παναθηναϊκού στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, παραμένοντας «ζωντανός» στη μάχη του τίτλου.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Νικοπολίδη πλέον φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, έχοντας βέβαια έναν αγώνα περισσότερο από τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ στο 35′ με σουτ του Φρέρη, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 78′, με τον Νικόλη, ο οποίος, αν και απέτυχε αρχικά να νικήσει σε εκτέλεση πέναλτι τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, εν συνεχεία πήρε ο ίδιος πήρε το «ριμπάουντ» και έγραψε το τελικό 2-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα (56′) οι «πράσινοι» είχαν δοκάρι με τον Καλοσκάμη.

Ολυμπιακός (Αντώνης Νικοπολίδης): Παπαδούδης, Φρέρης, Κεραμίδας, Χριστοφιλόπουλος, Καλογερόπουλος, Μπέλιτς, Λιάτσος, Σαπουντζής, Κασέμι, Τσέλιος, Κίτσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναθηναϊκός (Βαγγέλης Σάμιος): Χατζηγιαννάκης, Τουρκοχωρίτης, Παυλάκης, Ρόμπι, Σιδεράς, Πορφυρόπουλος, Καλοσκάμης, Κωστόπουλος, Αμπντελραχμάν, Κρυπαράκος, Λαζαρίδης.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης